okt

4

Szerző: sunflower

Nincs hozzászólás

Kategóriák: Gondolataim

Már megint hülyeséget csináltam!

Úgy látszik, örök bolond maradok, már nem valószínű, hogy változom. Miért csinálok, írok olyan helyre, olyan dolgot, ahol tudván tudom, nem veszik jó néven??? Itt van nekem ez a blog, ha panaszkodni akarok, hát tegyem itt. De nem, nekem máshol kell! És mire ide jutok, már nincs kedvem még egyszer leírni. De jó ötlet jutott az eszembe, bemásolom. Hátha akkor tudom folytatni, visszahozom azt a hangulatot vele.

Mondtam is neki, volt egy periódus amikor nagyon sok temetés volt a családban, elmentek a szülő-generációba tartozók, szüleink, rokonaink. Most, egy nagyobb szünet után, mi következünk. Tudjátok milyen rettenetesen szomorú érzést?????? Elképzelni azt, hogy kilépsz ebből a világból, és az ugyanúgy, már nélküled, változatlanul megy tovább????? Hihetetlen.

Már el is hoztam. És mindjárt vissza is zökkenek abba a bizonyos hangulatba, amit emlegettem. Kiegészítve annyival, tökéletesen egyet értek Netes Barátnémmal, aki azt írta párja halála után, hogy az a szívből jövő, igazi jókívánság, ha rövid, csendes távozást kívánunk valakinek. Ő végigélte rákos párja mellett a poklok poklát.

Nem jött vissza, nem is baj, lesz még részem éppen elég benne!

Hozzászólás RSS

Még nincs hozzászólásHTML mehet

vagy, trackback a saját oldaladról.